Janevski wil duidelijkheid rond toekomst

Thomas Dubois
| 0 reacties
Janevski wil duidelijkheid rond toekomst
Foto: © SC

Cedomir Janevski, coach bij Club Brugge, wil duidelijkheid over z’n toekomst. En liefst nog voor de bekerreturn over veertien dagen tegen AA Gent. Hij vreest dat het bestuur wacht om te beslissen over z’n toekomst op een al dan niet kwalificatie voor de finale van de Beker van België. “Als men mij daarop wil beoordelen, dan vind ik dit ver gezocht. Ik ben niet dom en nog veel minder naïef. Het bestuur moet dringend open kaart met mij spelen. Wacht tot de bekerreturn kan ik niet meer. Mijn geduld is niet eindeloos.” Vertelde de Macedoniër aan Het Laatste Nieuws.
 
Ondanks het feit dat hij nog geen duidelijkheid heeft over z’n toekomst wil hij nog altijd het maximale geven voor Club Brugge. “Uit deze groep heb ik de voorbije maanden het maximum gehaald. Intern moesten er heel wat brandjes geblust worden. Als Club de finale bereikt, dan zal ik daar fier op zijn. Maar bij een uitschakeling zal ik niet vinden dat ik gefaald heb. Ik ben geen mirakelman of wonderdokter”, ging de Club-coach verder.
 
Janevski wordt ondertussen al aan Cercle verbonden, die willen volgende week hun nieuwe coach bekend maken. Maar zelf weet hij niets van een eventuele interesse van de Brugse buren. Maar als hij toch gecontacteerd wordt, dan zal hij het meteen melden aan het Club-bestuur. “Eerlijker kan ik toch niet zijn?” Op de vraag of Janevski eventueel assistent-coach bij Club wil worden blijft hij op de vlakte. “Ik wil dat wel in overweging nemen. Maar het is mijn grote ambitie om hoofdcoach te blijven”, vertelt hij ten slotte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties