Klukowski: 'Thuis zijn we tot veel in staat'

Thomas Dubois
Klukowski: 'Thuis zijn we tot veel in staat'
Foto: © SC

Club Brugge verloor gisterenavond met 3-1 in en tegen AA Gent. Een niet al te best resultaat om mee terug te keren naar Brugge. Club moet nu immers nog flink aan de bak wil het zich kwalificeren voor de finale. Ondanks het mindere resultaat geloven de spelers nog in de kwalificatie over veertien dagen in de terugwedstrijd van de halve finales van de Beker van België.
 
Ook Klukowski gelooft er nog in, vooral door het doelpunt van Bosko Balaban. “Het uitdoelpunt kan nog belangrijk worden over 2 weken. In het verleden hebben we zeker in Europese thuismatchen bewezen dat we tot iets in staat zijn. Over 14 dagen wordt het een echte cupmatch.” Vertelde de Poolse Canadees aan de officiële website van Club Brugge.
 
Ook krijger Philippe Clement was niet helemaal ontevreden na de wedstrijd. “We geven heel de eerste helft niets weg en op het mentaal slechtste moment krijg je dan die 1-0 binnen. Dan denk je: ‘Is 't hier weer van dat. Wanneer zal dit eens stoppen?’ Na de rust pak je dan weer 2 vermijdbare goals, maar slaag je er dan toch nog in tegen te scoren, waardoor de terugmatch plots gered werd.” Clement had ook lovende woorden voor de 1.500 fans die bij een 3-0 stand het team bleven steunen met een luid klinkende You’ll Never Walk Alone. Meteen deed hij ook een oproep naar de terugmatch toe: “Clubfans, wij willen kost wat kost die finale halen. Kom ons over 14 dagen massaal steunen.”
 
Op 8 mei wordt de terugwedstrijd gespeeld, dan heeft Club genoeg aan een 2-0 overwinning om door te stoten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties