Interview Geudens: 'Liever Lierse dan Beveren'

Bart Hermans
| 0 reacties
Geudens: 'Liever Lierse dan Beveren'
Foto: © SC

Voetbalkrant sprak met Kevin Geudens. De 26-jarige middenvelder van KV Mechelen kwetste zich begin december in de wedstrijd tegen KVSK United aan de schouder en kwam zaterdag tegen Ronse na vijf maanden blessureleed terug aan de aftrap.
 
Kevin, je kwam vandaag na veel blessureleed voor het eerste terug aan de aftrap?
 
"Het was vier maanden geleden dat ik nog voor de A-ploeg heb gespeeld en het is dan ook heel mooi dat je met een overwinning kunt aanknopen. Dat heb ik wel heel hard gemist. Ik heb vier maanden heel hard moeten werken en elke dag naar de kinesist in Genk moeten gaan. Ik heb er alles voor gedaan en het doen dan ook extra deugd dat ik dit dan kan verwezenlijken."
 
Jullie spelen nu bijna zeker de eindronde, voor jou het tweede seizoen op rij?
 
"Ja, van de eindronde mogen we nu wel bijna zeker zijn maar we kunnen natuurlijk nog voor de titel meedoen als Dender morgen verliest. De eindronde is het belangrijkste en als Dender morgen wint spelen we gewoon de eindronde."
 
Jullie gaan ook voluit voor die derde periodetitel?
 
"Het is altijd mooier als je ook die periodetitel kan winnen. Dat is een teken dat je met de goede vorm naar de eindronde kunt gaan en je veel wedstrijden gewonnen hebt."
 
Met Maes, Mellemans, Charaï en jij zijn er wel enkele pionnen in de ploeg die al ervaring hebben in de eindronde?
 
"Jazeker, de eindronde is heel moeilijk. Je moet een goede start nemen tegen al die goede ploegen en je moet ook wat geluk hebben. Als je het geluk niet meehebt in zo een eindronde kan je hem ook niet winnen. Het is dus te hopen dat we geluk hebben en de eindronde kunnen winnen."
 
De kans bestaat dat jullie Lierse daar zullen tegenkomen?
 
"Ja, met Lierse erbij zou het een heel mooie eindronde worden voor de club en de spelers. Dan kan je zeker veel volk en sfeer verwachten. Ik heb liever Lierse dan Beveren." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties