Sydney hoopt nog op Cocu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sydney hoopt nog op Cocu
Foto: © SC

Phillip Cocu speelde vorige zondag tegen Vitesse Arnhem zijn laatste wedstrijd voor PSV Eindhoven. De kans bestaat dat hij zijn voetbalschoenen aan de haak hangt, maar het Australische Sydney FC hoopt nog altijd op de komst van de ex-international. 

Branko Culina, de vader van PSV-er Jason Culina en trainer van Sydney FC, zegt in de Sydney Morning Herald het volgende: "We hebben het over iemand die bij FC Barcelona de aanvoerdersband heeft gedragen, net als bij het Nederlandse elftal en bij PSV waar hij ook landstitels heeft veroverd. De vraag is nu of hij hier wil komen voetballen. Wellicht kiest hij voor de aangeboden miljoenen uit Qatar. Door de komst van Cocu kan de Australische competitie nochtans een boost krijgen", aldus Branko Culina.

Of Cocu nu komt naar Sydney of niet, de Australische club wil zich wel zwaar versterken met Europese oudgedienden. Eerder waren ook al Pierre Van Hooijdonk, Patrick Kluivert, Andy Cole, Robbie Fowler en Kevin Phillips al gelinkt aan de club uit de stad met het befaamde casino. De Australische media schuiven ondertussen nog meer namen naar voren zoals die van Jay-Jay Okocha en Hakan Sükür.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties