Krefima doet geste voor KVM-aanhang

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Krefima doet geste voor KVM-aanhang
Foto: © SC

Cosponsor Krefima wordt de officiële eindrondepartner van KV Mechelen. Met grootse acties en cadeaus voor klein en groot fleurt het bedrijf de ongetwijfeld razend spannende nacompetitie nog meer op.

De eerste actie vangt reeds volgende week aan wanneer iedere supporter die zich een miniabonnement voor de eindronde aanschaft een exclusief presentje mee naar huis mag nemen. Bij aankoop van een miniabonnement voor een zitplek krijgt iedere supporter een zitkussentje. Wie voor een miniabonnement voor de staanplaatsen opteert, mag zich aan een chirosjaaltje verwachten. Maar de absolute stunt is ongetwijfeld voor tijdens de thuiswedstrijden weggelegd. Per eindrondematch Achter de Kazerne verloot Krefima zo'n 25 (niet toevallig ook het stamboeknummer van geelrood) GSM-toestellen onder de Malinwa-aanhang. 

Krefima mag zich sinds één seizoen een meer dan trouwe businesspartner van Malinwa noemen. Het bedrijf stuntte eerder naar aanleiding van de 1/8ste finales van de Beker van België tegen SV Zulte-Waregem immers al met het gratis uitdelen van geelrode regenjasje van een zeer hoge kwaliteit. Naast boarding langs de zijlijn en de Krefima-beer die uitgegroeid is tot dé mascotte voor de jonge (en ook iets oudere) supporter, geeft Krefima nu ook de eindronde een extra cachet. Bovendien kondigde de specialist in kredieten al aan de abonnementenverkoop voor volgend seizoen op een creatieve en verrassende wijze te ondersteunen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties