Lokeren-Army doet oproep aan supporters

Philippe Crols
| 0 reacties
Lokeren-Army doet oproep aan supporters
Foto: © SC

Sporting Lokeren speelt komende zaterdag haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het was niet echt een opperbeste campagne, maar supportersgroep Lokeren-Army wil het seizoenseinde toch nog wat kleur geven. Via Voetbalkrant doet het de volgende oproep:
 
Na veel zwoegen en zweten, van hier naar daar geloop, zal onze sfeergroep u allen laten meegenieten van een hopelijk geslaagde afscheids-actie. Mogen wij hierop de supporters
vragen reeds van 19u50 het stadion te betreden zodat alles perfect kan uitgevoerd worden. Zonder jullie zal dit enkel maar kunnen mislukken. Lokeren- Army is de naam van onze sfeergroep en zal instaan voor de Tifo-actie in de Oosttribune.
 
Op de zitplaatsen vakken B1, B2, D1 en D2 zullen papieren te vinden zijn in de clubkleuren van Sporting Lokeren. Deze zouden in de lucht gehouden worden wanneer onze Runar het plein betreedt zodat de kleuren wit-geel-zwart de tribunes een speciaal uitzicht geven. Deze papier-tifo werd mogelijk gemaakt door een bedrijf uit Sint-Niklaas. Van Den Branden Papierwaren.
 
Ook de staanplaatsen Vak 1 en Vak 3 zullen onder handen genomen worden door onze sfeergroep. Hier zullen verschillende doeken vanaf de zittribune naar beneden gerold worden zodat er enkele dankbetuigingen tevoorschijn zullen komen. Deze doekenactie werd mogelijk gemaakt door het bedrijf Somnis.
 
Eerst en vooral wil ik alle leden van onze groep bedanken voor de inzet die zij geleverd hebben en zullen leveren op de dag van de match aangezien we vanaf 14uur druk in de weer zullen zijn in het stadion met de voorbereidingen. 
 
Ook een groot dankwoord naar de bovenvermelde sponsers die dit alles gratis hebben geleverd. Alsook naar Sporting Lokeren dat hun volledige medewerking verleend heeft.

Met Vriendelijke en Sportieve Groeten,
Tony Van Hoye
Voorzitter Lokeren-Army
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties