Eto'o: 'We moeten er de ballen ingooien'

Daniel V G
| 0 reacties
Eto'o: 'We moeten er de ballen ingooien'
Foto: © SC

Met deze uitspraak vatte hij de opdracht van FC Barcelona goed samen. "Tenemos que echarle cojones" betekent letterlijk dat ze er de ballen moeten ingooien, maar niet de ballen waarmee men voetbalt...

Samuel Eto'o sprak in een interview klare taal. FC Barcelona moet alles doen om de overige 12 punten die er vallen te verdienen ook daadwerkelijk te verdienen. Hij maakte heel Spanje dan ook duidelijk hoe ze van plan waren om dat te doen. Door de ballen te gebruiken. Cojones is namelijk spaans voor teelballen en wordt door de alledaagse Spanjaard ook dagelijks gebruikt, wat niet ongebruikelijk is aangezien Spanje sowieso al een zeer uitgebreide en veelgebruikte vloektaal heeft.

Zondagavond moet Barcelona het opnemen tegen Atlético Madrid (21u00, Prime Sport), wat ook het zwarte beest is van Barcelona. De uitwedstrijd in Madrid zal dus allesbehalve makkelijk zijn voor Barcelona. Met Real Madrid dat de laatste weken de overwinningen pakt en Valencia dat tot één punt komt van de leiders na in de laatste minuut, met een goal van Joaquin, gescoord te hebben en zo de 0-1 overwinning op zak te hebben, moet Barça simpelweg winnen of lopen ze het risico van derde in de stand te worden en zo zelfs nog een kwalificatieronde te moeten spelen voor ze Champions League mogen spelen. Barcelona zal zijn slechte verleden met de Rojiblancos dus moeten eindigen door te winnen in Madrid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties