Tevez verkiest West Ham boven topper

Ruben Claesen
| 0 reacties
Tevez verkiest West Ham boven topper
Foto: © SC

Carlos Tevez, de Argentijnse doelschutter van West Ham, heeft te kennen gegeven dat een transfer naar een Europese topclub geen prioriteit is. “De supporters hier waren echt ongelooflijk voor me, een gebaar dat ik nooit van mijn leven zal vergeten. Daarom wil ik ook volgend seizoen bij de club blijven, maar als zowel ik én de club er beter van kunnen worden en ze mij kunnen verkopen aan een grote ploeg, zou ik zeker niet neen zeggen.”
 
Het is dan ook vooral dankzij Tevez dat West Ham niet gedegradeerd is. Met talloze beslissende acties en goals, waaronder de enige treffer in het levensbelangrijke duel op Manchester United, heeft de international een belangrijk aandeel in het behoud.
 
Er loopt nog wel een klacht tegen West Ham. Bij de overgang van Tevez en Javier Mascherano zouden er frauduleuze praktijken plaatsgevonden hebben. Sheffield United, de club die ten koste van West Ham is gedegradeerd, vecht dat nu aan. Doel: puntenaftrek voor West Ham bekomen waardoor Sheffield United toch in de Premier League blijft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties