Beveren houdt 'slecht gevoel' over aan winst Lierse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beveren houdt 'slecht gevoel' over aan winst Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Beveren degradeerde dit weekend op het laatste nippertje uit de Jupiler League en moet volgend seizoen in tweede klasse starten. Beveren-speler Karel Snoeckx houdt een 'slecht gevoel' over aan de ruime uitwinst van Lierse op het veld van Lokeren. De KBVB stuurde een waarnemer naar Daknam en wacht nog op het rapport.

"1-4 is veel, maar ik ben niet verwonderd. De relatie tussen Beveren en Lokeren is niet zo denderend. Bovendien stond vader Slavoljub Muslin in de twee verschillende kampen. Na de wedstrijd zeiden enkele mensen me dat er een geurtje aan zat, maar bewijzen zijn er niet. Ik hou hier een slecht gevoel aan over. Lierse heeft al een zekere reputatie, hé. Maar we zullen het er maar bij houden dat we zelf hadden moeten winnen", zegt Snoeckx in Het Nieuwsblad.

Bondsprocureur René Verstringhe wacht nu nog op het rapport van de waarnemer die naar Daknam gestuurd werd. "Ik was verrast toen ik de uitslag hoorde. Maar goed, Lokeren had niets meer te verliezen en Lierse moest absoluut zijn laatste kans grijpen. Op tv zag ik ook de slechte uittrap van Lazic. Die fase moet je kaderen in de geest van de wedstrijd. Wanneer vooraf insinuaties gemaakt worden en een speler in de fout gaat, is het logisch dat die insinuaties nadien terugkeren", aldus Verstringhe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties