'Valencia aast ook op Huntelaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Valencia aast ook op Huntelaar'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Spaanse Valencia wil Ajax Amsterdam duidelijk beroven van zijn topspelers. Als het van de club uit de sinaasappelstad afhangt, dan zal volgend seizoen niet alleen middenvelder Wesley Sneijder maar ook spits Klaas-Jan Huntelaar te bewonderen zijn in het Estadio Mestalla. Volgens de bekende Nederlandse voetbalanalist Johan Derksen had Valencia niet alleen geld meegenomen naar Amsterdam voor Sneijder, maar ook voor de talentvolle aanvaller.

Ajax blijft echter het geld van Valencia van tafel vegen, zowel voor Sneijder als voor Huntelaar. De hoofdstedelingen willen een pak geld vangen voor de twee spelers en zijn dus niet van plan ze zomaar te laten gaan. Hoe ver Valencia wilde gaan om Huntelaar te strikken, is niet bekend.

Het bod van Valencia op Huntelaar is alleszins verrassend te noemen omdat de Spanjaarden nooit in verband zijn gebracht met de ex-spits van Heerenveen. Het is wel bekend dat Manchester United en FC Barcelona Huntelaar volgen, maar deze ploegen meldden zich vooralsnog niet in Amsterdam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties