Herschikkingen in Grimbergen

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Herschikkingen in Grimbergen
Foto: © SC

Nu KSC Grimbergen zeker is van het behoud in vierde klasse richt het al zijn aandacht op volgend seizoen. De spelersgroep voor volgend seizoen had al aardig vorm gekregen, maar nu zijn er toch wat nieuwe feiten te melden. Ook de technische staf van Grimbergen ondergaat enkele wijzigingen.
 
Zo wordt Bart Van Winckel volgend seizoen hulptrainer. Van Winckel speelde de voorbije vijf jaar voor Grimbergen, maar besliste enkele weken geleden een punt te zetten achter zijn spelerscarrière. Van Winckel kreeg dus een functie in de technische staf. Gerrit Schoevaerts verlaat de club dan weer. Schoevaerts was jarenlang de keepertrainer van Grimbergen, maar nu beslisten beide partijen de samenwerking stop te zetten. Grimbergen heeft nog geen nieuwe keepertrainer vastgelegd. 

Een verrassende wending in de spelersgroep kwam er met het ontslag van Julien Demeyer. De rechtsachter had zijn contract verlengd en zou normaliter deel uitmaken van de ploeg voor volgend seizoen, maar de club besloot nu om hem aan de kant te zetten. Javier Requejo werd aangetrokken als mogelijke vervanger voor Demeyer. Requejo komt over van WS Woluwe. Middenvelder Choukri Chokrani komt over van Jette. Bij Dessel Sport haalde Grimbergen Trésor Karera weg. Hij moet het aanvallend compartiment komen versterken. Hieronder staat nog de voorlopige samenstelling van de ploeg voor volgend seizoen. 

Voorlopige samenstelling ploeg 2007 - 2008: Geert Lievens, Nicolas Van Grotenbruel; Gunter Van Den Bogaert, Koen Baudet, Kevin Pollefoort, Tony Derese, Jo Claes, Seb Patureau, Quentin Decoster, Javier Requejo; Tim Alleman, Jeroen Peeters, David Puttemans, Dimitri Hofman, Geoffrey Verelst, Kevin De Meu, Jonathan Vanonkelen, Matthias De Rijck, Bart Roelandts, Choukri Chokrani; Tom Gaudaen, Gaston Diomi, Andy De Meu, Maurice Weynants, Trésor Karera. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties