Gent en Herpoel uit elkaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gent en Herpoel uit elkaar
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent en doelman Frédéric Herpoel gaan niet met elkaar verder. Beide partijen zijn er niet uit geraakt voor een contractverlenging. Bergen en Anderlecht meldden zich eerder al, maar van Germinal Beerschot, een andere geïnteresseerde, werd in het Ottenstadion nog niets gehoord.

Michel Louwagie, manager van AA Gent, en Freddy Luyckx, zaakwaarnemer van Herpoel, zaten maandag nog eens samen om de tafel maar het gesprek leverde niets op. "Gent wil zijn contract niet verlengen. De onderhandelingen waren in januari begonnen. De basis zat goed en we gingen er van uit dat alles zou beklonken zijn rond maart of april. Nu wil men opeens niet meer verder maar hoe dat komt moet je aan Gent vragen", aldus Luyckx in Het Nieuwsblad.

Louwagie reageerde dat de zaak interne keuken is. "Met Fred hebben de onderhandelingen altijd al lang aangesleept. Nog nooit was het zo moeilijk als deze keer. De verwachtingen van beide partijen liggen te ver uiteen en budgettair is weinig haalbaar. Voorlopig is de kloof onoverbrugbaar, maar het is niet uitgesloten dat Herpoel zich nog bedenkt."

Bij Gent geven ze ondertussen toe dat ze op zoek zijn naar een nieuwe doelman. "We hebben Alexandre Martinovic nog achter de hand en die heeft dit seizoen toch één en ander bewezen. Maar we zijn ook bezig met een jonge doelman die met hem de concurrentie moet aangaan", aldus Louwagie. In het Ottenstadion steekt trouwens ook de naam van Michaël Cordier weer de kop op. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties