Van Dessel keert terug naar België

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Dessel keert terug naar België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Van Dessel, een Belg die bij Roda JC speelt, keert terug naar ons land. De middenvelder zou verregaande onderhandelingen voeren met een niet nader genoemde Belgische eersteklasser.

Van Dessel is einde contract in Kerkrade. Hij kon er een nieuwe verbintenis ondertekenen maar de verdiensten waren afhankelijk van de prestaties. Omdat Van Dessel lange tijd ernstig geblesseerd was aan de knie wilde Roda JC zijn huidig contract niet verlengen aan de vorige voorwaarden. Dat was een teleurstelling voor Van Dessel, want hij was graag bij Roda blijven voetballen. 

Van Dessel kon op lichte belangstelling rekenen van kersvers eredivisionist VVV Venlo en het Duitse Alemannia Aachen. Die interesse werd echter nooit concreet. Daarom opteert Van Dessel nu voor een terugkeer naar België.

"In België ga ik geen prestatiegericht contract ondertekenen. Toch is er rekening gehouden met de fysieke onzekerheid. Mocht er weer iets gaan gebeuren met mijn knie, zal de overeenkomst meteen verscheurd worden. Maar in mijn situatie vind ik dit logisch", aldus Van Dessel in het Limburgs Dagblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties