Eriksson wil tien aankopen doen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eriksson wil tien aankopen doen
Foto: © SC

Volgens de Britse krant The Guardian is Sven-Göran Eriksson bijzonder verschoten van de magere kwaliteit van de spelersselectie van Manchester City, de club van onze landgenoot Emile Mpenza. Gisteren maakte hij kennis met de spelersselectie. Hij wil dan ook heel wat veranderen in de volgende twee maanden. Aan de nieuwe Thaïse clubeigenaar Thaksin Shinawatra vraagt hij dan ook om tien aankopen te mogen doen.

Eriksson krijgt van Shinawatra zeventig miljoen euro ter beschikking om zich te storten op de transfermarkt. Mpenza zal alvast de concurrentie krijgen van vier aanvallers maar er worden ook nog twee flankspelers, één centrale middenvelder, een doelman en twee verdedigers extra verwacht. Manchester City zal dus nadrukkelijk op de transfermarkt te zien zijn de volgende weken.

Nieuwe spelers binnenhalen betekent ook dat er een aantal spelers andere oorden zullen moeten gaan opzoeken. Gisterenavond werden alvast de uitgaande transfers van Svetoslav Todorov en Nicky Weaver naar Charlton Athletic definitief afgerond. Ook Paul Dickov, Georgios Samaras en Bernardo Corradi, aanzien als de slechtste aanvallers in de geschiedenis van Manchester City, kunnen best ook al contact opnemen met hun zaakwaarnemers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties