Beveren haalt het van Hamme

Dirk Pieters
| 0 reacties
Beveren haalt het van Hamme
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSK Beveren heeft zijn vierde wedstrijd tot een goede einde gebracht. Onder het oog van ruim 600 toeschouwers haalde Beveren het met 0-1 van Vigor Wuitens Hamme. 

Het was een evenwichtige wedstrijd tussen de beide tweedeklassers. Zowel in de eerste als in de tweede helft was het veldoverwicht voor de Beveren, maar de beste en meeste kansen waren voor de thuisploeg. Toch kreeg geen enkele speler de bal tussen de palen. De pogingen van Butera, Benaïssa, Ibou en Desmet vormden geen dreiging van de beide doelmannen.

In de tweede helft kwamen de bezoekers dan toch op voorsprong. Hamme-doelman Baert kon het schot van Benaïssa niet klemmen, en Lardenoit had aan de tweede paal maar binnen te duwen. Trainer Czerniatynski gaf zijn youngsters nog wat speelgelegenheid. Dat was de moment voor Hamme om op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer, maar Bart Deelkens was niet van plan om een doelpunt binnen te laten. Met twee schitterende reflexen, op pogingen van Van Der Haeghen en Van Hyfte, hield hij de nul op het bord. In de slotminuten had Seedorf de 0-2 aan de voet, maar doelman Baert duwde de bal knap naast de paal.

Selectie eerste helft:

Bart Deelkens, Kristof 'Larry' Lardenoit, Alexandre Tokpa, Karel Snoeckx, Ousmane Traoré, Yacine Benaïssa, Kwakye Oduro, Ebrahima 'Ibou' Savaneh, Andreas Manga, Mekeme 'Zito' Tamla Ladji, Alain 'Arunina' Koudou.

Selectie tweede helft:

Bart Deelkens, Kristof 'Larry' Lardenoit (80' Matthias Van Gijsel), Alexandre Tokpa (80' Regilio Seedorf), Karel Snoeckx, Ousmane Traoré, Yacine Benaïssa, Kwakye Oduro, Ebrahima 'Ibou' Savaneh (73' Sidy Ceesay), Andreas Manga (73' Yannick Aerts), Mekeme 'Zito' Tamla Ladji, Alain 'Arunina' Koudou (70' Bavo De Witte).
Doelpunten:

0-1 Kristof Lardenoit (59') [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties