Beveren wint, De Bilde knokt opnieuw

Dirk Pieters
| 0 reacties
Beveren wint, De Bilde knokt opnieuw
Foto: © SC

KSK Beveren heeft ook de vriendschappelijke wedstrijd tegen derdeklasser KVC Willebroek-Meerhof winnend afgesloten. De tweedeklasser won met het allerkleinste verschil van Willebroek; 0-1. Opnieuw incasseerde de ploeg van Alex Czerniatynski geen doelpunt maar zelf een doelpunt maken blijft toch moeilijk voor de spelers van Beveren. 

De bezoekers kwamen al vrij snel op voorsprong. Oduro kon aan de tweede paal, na een stilstaande fase, binnentikken; 0-1 Ook Willebroek kwam gevaarlijk opzetten, maar Deelkens stond alert te keepen. Iets over het half uur moesten beide ploegen met tien verder. Zowel Diabis als De Bilde mochten na een onnodig robbertje vechten vroegtijdig de kleedkamers opzoeken. Er werd ook nog gevoetbald en Ibou had vlak voor rust de 0-2 aan de voet, maar schoot naast. 

Ook de tweede helft bleef aangenaam om volgen. Al vrij vroeg verhinderde de paal de gelijkmaker voor de derdeklasser. Beveren schoot opnieuw wakker en Seedorf zorgde bijna voor de 0-2. De laatste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Deelkens kwam vijf minuten voor tijd gepast tussen, na een misverstandje in de Beverse verdediging. 

Selectie eerste helft: 

Bart Deelkens, Bavo De Witte, Abdoulaye 'Diabis' Diawara, Sunday Okoro, Yacine Benaïssa, Kwakye Oduro, Sekou Ouattara, Sidy Ceesay, Mekeme 'Zito' Tamla Ladji, Ebrahima 'Ibou' Savaneh, Matthias Van Gijssel. 

Selectie tweede helft: 

Bart Deelkens, Sunday Okoro (63' Regilio Seedorf), Sekou Ouattara (75' Yannick Aerts), Mekeme 'Zito' Tamla Ladji, Ebrahima 'Ibou' Savaneh, Kristof Lardenoit, Alexandre Tokpa, Karel Snoeckx, Andreas Manga, Alain 'Arunina' Koudou.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties