Mathijssen zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Mathijssen zondag in Studio 1
Foto: © SC

Vijf speeldagen voor het einde van vorig seizoen werd Jacky Mathijssen ontslagen als trainer van Charleroi. Het nieuws raakte bekend dat de veelbesproken Limburger tot een akkoord was gekomen met Club Brugge. Omdat Charleroi en Club Brugge nog streden om de vijfde plaats in de competitie vond Charleroi-voorzitter Bayat het nodig om zijn succestrainer aan de deur te zetten.

Dit seizoen moet Mathijssen bewijzen dat Club nog altijd een topclub is en dat hijzelf een topclub aankan. Twee gegeerde Belgische topspelers maakten in het tussenseizoen de overstap naar Club: François Sterchele en Karel Geraerts. Kan Mathijssen, de vierde Club-trainer in twee jaar, de hoge verwachtingen van de Club-aanhang inlossen? Zaterdag krijgen Mathijssen en Club een eerste test voorgeschoteld. In het eigen Jan Breydelstadion nemen ze het op tegen Bergen. De avond daarop zit hij, samen met analisten Herman Brusselmans en Gunther Schepens, in Studio 1 met Frank Raes.

Zondagavond staan nog twee wedstrijden op het programma. Moeskroen, met nieuwe trainer Marc Brys, krijgt het bezoek van het AA Gent van de teruggekeerde Trond Sollied. Later op de avond geven Zulte Waregem en Standard elkaar partij. Van Moeskroen - AA Gent en van Zulte Waregem - Standard krijgt u een ruime samenvatting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties