Keulen blameert zich in beker

Jimmy Wouters

Het hyperambitieuze FC Keulen is zondagmiddag met de billen bloot gegaan bij de amateurs van Werder Bremen. De tweedeklasser verloor namelijk met 4-2 na verlengingen.

Nochtans waren de bezoekers het beste aan de wedstrijd begonnen. Zo stond het halverwege de eerste periode al 0-2 dankzij treffers van Novakovic en Vucicevic

De amateurs van Werder Bremen vochten zich echter knap terug en kwamen dankzij twee doelpunten van Harnik nog voor het uur op gelijke hoogte.

In de verlengingen troonde Nickenig zich tot anti-held. De speler begin hands in het strafschopgebied waarna Löning zijn ploeg op voorsprong bracht. In de slotminuut nam Schmidt alle twijfels weg.

In tegenstelling tot zaterdag, sneuvelde er zondag geen enkele ploeg uit de Bundesliga. [AN]