Interview Van Hemert: 'Hull City was iets uniek'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Hemert: 'Hull  City was iets uniek'
Foto: © SC

Antwerp zakte het afgelopen weekend af naar Engeland. Op zaterdagmiddag kwam het in actie tegen Hull City. De trip over het kanaal was niet enkel voor de supporters een unieke ervaring, maar ook voor de spelers was het een onvergetelijke reis.

Het werd een enorm druk weekend voor de spelers van Antwerp. Zaterdagmiddag een partij tegen Hull City (0-0) en zondagmorgen meteen al paraat voor de jaarlijkse fandag. Een vermoeiend, maar heel leuk weekend volgens Antwerps-speler Roel Van Hemert.

"De reis naar Engeland was echt een super ervaring, wetende dat we gesteund zouden worden door een 1000-tal Antwerpfans. Als een deel van onze supportersclan ons zo komt aanmoedigen, dan is dit altijd een extra stimulans om alles te geven. Die mensen doen alle moeite van de wereld om ons te volgen, dan geef je hen graag iets terug."
"Ook in Engeland werden we door de mensen van Hull aangesproken over onze fans. Ook zij vonden dit schitterend en stonden versteld van de belangstelling voor deze vriendschappelijke match. Dit was een wedstrijdje om zeker nog eens over te doen", aldus een lachende Van Hemert.

Ook de trip zelf was aangenaam voor de spelers. "We hebben heel wat nieuwe spelers en ook voor hen was dit de ideale gelegenheid om iedereen beter te leren kennen. De sfeer in de groep was uitstekend tijdens de reis. Ook zij waren onder de indruk van deze vriendschappelijke wedstrijd.”"

Ook over de fandag van Antwerp was de ex-speler van Dender EH in de wolken. "Ik hoorde dat er bijna 8.000 fans waren afgekomen zondagmiddag. Dit was schitterend om het weekend af te sluiten en laat eens te meer zien dat Antwerp nog steeds een topclub is." [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties