Fred wil weg bij Olympique Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fred wil weg bij Olympique Lyon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de zes vette jaren, lijken bij Lyon nu enkele magere jaren aan te breken. De club krijgt binnenkort misschien een nieuwe tegenslag te verwerken want de Braziliaanse aanvaller Fred wil de landskampioen verlaten. Eerder verloor de club al doelman Grégory Coupet en verdediger Cris voor meerdere maanden. Beiden hebben een zware knieblessure opgelopen. Bovendien verliep de competitiestart niet naar wens want Lyon ging vorig weekend onverwacht met 1-0 onderuit op het veld van Toulouse.

Fred heeft in de Franse sportkrant L'Equipe aangegeven dat hij wil vertrekken bij Lyon omdat hij aan een nieuwe uitdaging toe is. "Ik ben toe aan iets nieuws. Ik ben er van overtuigd dat dit het moment is om Lyon te verlaten. Ik vertrek en die beslissing is definitief", aldus de Braziliaan.

Alain Perrin, de coach van Lyon, maakt zich nog geen zorgen. "Ik vermoed dat dit gewoon een manier is om de clubleiding onder druk te zetten", aldus de oefenmeester. Fred herstelt momenteel van een voetblessure.

Fred, 23 jaar oud, staat sinds 2005 onder contract in de Rhônestad. Hij scoorde 25 keer in 51 competitiewedstrijden. Bij de Franse club kon hij ook al een plekje in de Seleçao versieren. Het contract van Fred loopt nog twee seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties