Roussel: 'Wil m'n carrière hier beëindigen'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Roussel: 'Wil m'n carrière hier beëindigen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na heel wat omzwervingen met bijna evenveel mislukkingen is Cédric Roussel opnieuw bij Bergen belandt, de ploeg waar hij z’n grootste triomfen kende. Dinsdag tekende de spits een contract voor drie seizoenen met optie op nog een extra seizoen bij de ploeg van Elio Di Rupo. Roussel keert terug naar België omdat er bij Brescia, de club waar hij vorig jaar speelde, sportief geen toekomst meer was. Naast interesse van Bergen, was er ook interesse van Dundee United.
 
“Ik stond op het punt bij Dundee United te tekenen, maar toen Bergenvoorzitter Leone belde, moest ik geen twee keer nadenken”, vertelt de voormalig Rode Duivel in Het Laatste Nieuws. “Ik voelde me uitstekende bij Brescia, maar toen de trainer die mij haalde al na drie matchen werd ontslagen, was het gedaan voor mij. Met heimwee had het, in tegenstelling tot mij periode bij Rubin Kazan, dus niets mee te maken”, gaat Roussel verder.
 
“Ik ben blij dat ik terug in België ben, want op Coventry na zijn mijn buitenlandse avonturen inderdaad geen groot succes gebleken. Ik wil mijn carrière hier dan ook beëindigen.” Besluit de speler.
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties