Mathijssen: 'Vanavond de mouwen opstropen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen: 'Vanavond de mouwen opstropen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge vertrekt vanavond naar KV Mechelen met maar één missie: het maximum van de punten behouden. Volgende week staat immers de clash tegen Standard op het programma in Luik. Net als Anderlecht drie weken terug wacht Club Brugge vanavond ongetwijfeld een warme ontvangst. Coach Jacky Mathijssen weet dan ook dat zijn troepen de mouwen zullen moeten opstropen.

"We weten wat ons te doen staat op KV Mechelen. We willen met een 12 op 12 volgende week naar Luik afreizen. Het kan de eerste grote clash van het seizoen alleen maar aantrekkelijker maken. We zullen wel onze mouwen moeten opstropen om voorbij KV Mechelen te geraken. Hun geheel is gestructureerd en hun aanhang is fantastisch. Maar wij zijn daar tegen gewapend", aldus Mathijssen in Het Laatste Nieuws.

De laatste keer dat beide teams tegenover elkaar stonden, eindigde de match in een monsterscore voor Club Brugge. KV Mechelen speelde in 2003 met zijn jeugd toen de club in een bittere overlevingsstrijd was gewikkeld. Club won met 0-8. Doelpuntenmakers waren toen Sandy Martens (3), Gert Verheyen (2), Tim Smolders, Olivier De Cock en Timmy Simons. Volgt vanavond een Mechelse revanche?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties