Ronaldo vierde zege met handvol prostitués

Thomas Dubois
| 0 reacties
Ronaldo vierde zege met handvol prostitués
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo, de Portugese sterspeler van het Engelse Manchester United heeft zich opnieuw van z’n beste kant getoond. Vorige week zondag won z’n club Manchester United een eerste keer in het seizoen en dat moest gevierd worden vond het dribbelwonder. Ronaldo – die zelf niet meespeelde door een schorsing – nodigde achteraf vijf prostitués uit in z’n gigantische villa om er samen met enkele makker, waaronder ploegmaat Anderson, een nogal leuk feestje te bouwen.
 
Het is de sensatiekrant The Sun die met het bericht uitpakte. Één van de meisjes had namelijk foto’s en beeldmateriaal gemaakt met haar gsm, waaronder van een halfnaakte Anderson. Manchester United is ondertussen op de hoogte van het wangedrag van z’n speler en heeft een onderzoek ingesteld.
 
Het is niet de eerste keer dat Ronaldo op een negatieve manier in de media komt. Eerder werd hij ervan beschuldigd een prostitué verkracht te hebben en na het WK in 2006 kreeg hij heel Engeland over z’n hoofd toen hij Rooney een kaart aannaaide. 


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties