Chelsea krijgt een njet voor Barça's Dos Santos

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chelsea krijgt een njet voor Barça's Dos Santos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea maakte nog niet officieel bekend dat het geïnteresseerd is in de Mexicaan Giovanni Dos Santos, maar FC Barcelona, de huidige club van het grote talent, wil de Engelsen voor zijn. De Spanjaarden lieten weten dat Dos Santos voor geen geld ter wereld te koop is en dat de speler in kwestie een overgang ook niet ziet zitten.

In de Engelse pers verscheen de voorbije dagen het bericht dat Chelsea bereid was om het bedrag in de ontsnappingsclausule van Dos Santos te betalen. Voor een kleine twintig miljoen euro kan de grote Mexicaanse belofte vertrekken uit Catalonië, maar bij FC Barcelona hopen ze eerder dat Dos Santos binnenkort een nieuw contract zal ondertekenen.

Zizinho, de vader van Dos Santos, ziet het allemaal goed komen. 'Gio is erg relaxed. Hij denkt momenteel alleen maar aan FC Barcelona. Enkel hier wil hij slagen", aldus Zizinho op de radiozender Ona FM. De man ziet het ook lukken met het nieuwe contract. "De handtekening van mijn zoon is een kwestie van tijd. Het duurt nu eenmaal even omdat hij Gio een zaakwaarnemer heeft", besluit Zizinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties