Namen in tweede, Geel naar derde

Steven Bologne
| 0 reacties
Namen in tweede, Geel naar derde
Foto: © SC

De algemene vergadering van de liga tweede en derde klasse heeft vanavond na een stemming een beslissing genomen. Deze gaat vanavond nog naar het Uitvoerend Comité dat deze al dan niet zal bekrachtigen. Een oplossing om uit deze hele impasse te geraken lijkt dus in de maak, en kan er komend weekend dus opnieuw aan voetballen worden gedacht.
 
De vertegenwoordigers van tweede- en derdeklasseclubs hebben na een geheime stemming beslist om UR Namen toe te laten tot de tweede klasse, en Verbroedering Geel opnieuw naar derde klasse te sturen. Alle tweedeklassers stemden in op dit voorstel, bij de derdeklassers stemden 29 clubs voor en slechts drie tegen. Het voorstel kwam van bondsvoorzitter François De Keersmaecker, die dat ter stemming voorschotelde aan de clubs.
 
Het Uitvoerend Comité van de KBVB moet dit besluit nog wel bekrachtigen. Verbroedering Geel heeft reeds laten weten niet akkoord te zijn met dit voorstel en trekt opnieuw naar de burgerrechtbank indien het Uitvoerend Comité daadwerkelijk deze beslissing volgt. De Kempense club wapperde op en na de vergadering meermaals met zijn licentie en vindt deze beslissing ongehoord.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties