Reacties na Berchem - Tubantia

Steven Bologne
| 0 reacties
Reacties na Berchem - Tubantia
Foto: © SC

De nederlaag op het veld van Berchem kwam bij Tubantia niet hard aan. Integendeel, de jongens van Patrick Vaerewyck hadden zich reeds voor de wedstrijd neergelegd bij een nederlaag. Tubantia wordt dit seizoen afgeschilderd als degradatiekandidaat en maakte die rol op het veld van Berchem waar.
 
“Wij waren onder de indruk van de omstandigheden”, zei Winnie Portael na afloop. “Als je de budgetten bekijkt dan is er toch een groot verschil tussen Tubantia en Berchem. Ook de vele supporters en de mooie accommodatie hebben ongetwijfeld indruk gemaakt op een aantal van onze jonge spelers. We wisten dat we de punten hier niet moesten komen nemen, al had dat wel mooi meegenomen geweest. Berchem heeft verdiend gewonnen en daar moeten we ons maar bij neerleggen.”
 
In het winnende kamp was Arnaud Bras één van de uitblinkers. De linksvoetige flankspeler moest al vroeg in de partij de geblesseerde Imad Amazou komen vervangen, en die beloonde zijn mooie invalbeurt met een doelpuntje.
 
“Al na vijf minuten blesseerde Imad Amazou zich aan de enkel, van de trainer moest ik me meteen opwarmen en van zodra het signaal kwam dat hij niet verder kon moest ik hem vervangen. Het was mijn betrachting om zo snel mogelijk in de match te komen en een afstandsschot zorgde meteen voor het nodige vertrouwen. Ik kreeg als opdracht om tussen de lijnen te lopen en ik denk dat ik daarin gelukt ben. We hebben een heleboel kansen laten liggen in de tweede helft, als we hier met 4 of 5-0 winnen dan heeft niemand iets te zeggen. Volgende week maken we de moeilijke verplaatsing naar Temse, waar we de overwinning moeten bevestigen”, aldus Bras.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties