Steenokkerzeel - SK Nossegem

Andre Thomassin

De derby werd verdiend in het voordeel van Nossegem beslecht. Na 20 minuten was de wedstrijd reeds gespeeld. Na 4 minuten een vrije trap naar doel, en geharrewar, en Jimmy Joostens maakt er 0-1 van. Tien minuten later was het weer Jimmy Joostens die er 0-2 van maakt. Na een verre ingooi kon hij ongehinderd binnnen koppen. Het leek of Steenokkerzeel nog niet hersteld was van de 6-0 in Hever, want zij brachten er niet veel van terecht en zochten dikwijls hun heil in de lange ballen. Het was Nossegem die vergat de score uit te diepen, na tal van kansen en een schot van Tim Matyn tegen de paal. De spelers van Nossegem voerden hun taken perfect uit, met een secure verdediging, die niets of bijna niets weggaf, en hard werkend middenveld, en de aanval die gemakkelijk scoort, een verdiende zege dus van Nossegem die meteen oprukt naar de 2de plaats in het klassement.
Proficiat jongens !
Nog te noteren is de blessure van Jenquin Nicolas die deze week uitviel met een blessure aan de ligamenten. Claver Kamena, daarentegen, kon weer aansluiten met de groep en kwam, een 10 tal minuten voor affluiten, Wietse Jacobs vervangen.

Opstelling: . Verduystert, S. Tanghe, G. Galle, D. Buekenhout, T. Deliens, W. Jacobs (C. Kamena), A. Schauwers, S. Vanmechelen, W. De Schepper (S. Feyaerts), J. Joostens , T. Matyn (A. Godart).