Daerden: 'Tijd dat ik iets kan teruggeven'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Daerden: 'Tijd dat ik iets kan teruggeven'
Foto: © SC

Het is een eind geleden dat we nog van Koen Daerden gehoord hebben. De middenvelder van Club Brugge blesseerde zich in de Supercup-wedstrijd tegen Anderlecht langdurig. Nu, enkele maanden later praat hij eigenlijk. Op de officiële website van Club Brugge praat hij openlijk over z’n blessure. Hij liep een kraakbeenblessure op, een blessure waar hij bijna vanaf is. “Ik heb eventjes diep in de put gezeten, maar nu begint het moment te naderen dat ik die krukken opzij mag zetten en de echte revalidatie aanvatten.” Vertelt hij op Clubbrugge.be.
 
Het is ondertussen al zeven weken geleden, maar het moeilijkste moment was voor ongetwijfeld die eerste weken. “Die eerste vier weken waren één lang, moeilijk moment. Ik slaagde er dit keer in dit nauwelijks te relativeren. Na de pech die ik vorig jaar al had, en eigenlijk ook al het jaar ervoor tijdens mijn laatste seizoen in Genk, lag ik er bij de hervatting van de competitie op gebrand om me dit seizoen te bewijzen.”
 
Vorige week sprak hij voor het eerst openlijk met de pers en dat deed meteen wat herrie ontstaan. Vooral de medische staf moest het schijnbaar ontgelden, maar dat ontkracht de linksvoetige speler nu. “Kijk, ik wil hier duidelijk stellen dat ik op geen enkel moment de medische begeleiding bij Club Brugge in twijfel heb getrokken of aangevallen, en al zeker niemand persoonlijk.”
 
Daerden zelf hoopt fit te zijn tegen de winterstop, om zo de volledige winterstage mee te maken. “Ik hoop helemaal fit en wedstrijdklaar te zijn tegen de winterstop. Dan is er anderhalf jaar van mijn vierjarig contract verstreken en wordt het echt wel tijd dat ik de club, en de mensen die hun vertrouwen in me gesteld hebben, iets kan teruggeven”, besluit de Limburger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties