Kompany genoemd bij Juventus

Kompany genoemd bij Juventus
Foto: © SC

In de Italiaanse pers circuleren allerlei namen die genoemd worden om de blessure van Jorge Andrade op te vangen. De laatste naam die is opgedoken is die van Vincent Kompany. De favoriet om de lege plaats binnen de centrale verdediging van Juventus op te vangen is momenteel echter Tomas Ujfalusi.
 
Het contract van Ujfalusi loopt eind dit seizoen af bij Fiorentina en hij liet al meermaals verstaan dat hij na dit seizoen weg is bij La Viola. De enige kans om nog wat geld te vangen voor de Tsjechische international is dan ook de transferperiode van januari. Fiorentina is echter niet geneigd om één van zijn basisspelers te verkopen aan een rechtstreekse concurrent voor een Champions League-ticket. Tevens liet Ujfalusi al weten graag eens van een andere competitie te willen proeven. Toch is de vraagprijs van 3 miljoen euro geen probleem voor Juventus en een behoorlijk contract zou Ujfalusi misschien op andere gedachten kunnen brengen.
 
Als alternatief houdt Juve Vincent Kompany achter de hand. De verdediger van Hamburg SV wordt in de Italiaanse pers geprezen voor zijn duel- en kopbalvaardigheid. Tevens heeft hij ondanks zijn jeudige leeftijd al heel wat ervaring dixit de media in de Laars van Europa. Bij Juventus vindt men 10 miljoen euro een redelijke prijs voor de Rode Duivel. Juventus polste eind augustus al eens bij Duitse club naar Rafael Van der Vaart en wist zo de contacten te verbeteren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties