Ferguson: 'Geen excuses voor uitschakeling'

Ferguson: 'Geen excuses voor uitschakeling'
Foto: © SC

MANCHESTER - Manchester United verloor woensdagavond met 2-0 van Coventry City en manager Alex Ferguson was er na de partij niet goed van. De landskampioen speelde nochtans met een veredeld B-elftal, maar de Schot zocht geen excuses voor de prestatie van zijn team.
 
“Ik verwachtte dit helemaal niet,” begon Ferguson zijn verhaal. “Ik ben niet geïnteresseerd in het geven van redenen of het aanhalen van omstandigheden. We hebben vaak met lof over deze jongeren gesproken dus wat vanavond (gisteren, red) gebeurde is een grote schok voor ons allemaal. We vochten helemaal niet. Het was gewoon een heel slechte prestatie.”
 
“Je wil deze jongens een kans geven en we hebben daarvoor niet de gelegenheid gehad tot vanavond (gisteren, red). Sommige spelers hebben goede kwaliteiten, maar geloof me, het was zeer teleurstellend. Al wat we nu kunnen vragen is dat ze heel snel leren van dit. Ik ben nooit gelukkig als we verliezen noch als we uit de Beker worden geschakeld. Dus dit was helemaal geen manier om zo minder wedstrijden te moeten spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties