Analyse Topschutters blijven steken

Dirk Pieters
| 0 reacties
Topschutters blijven steken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic kwam met Standard niet in actie in de uitwedstrijd tegen STVV. De aanvaller had nog teveel last van een blessure en blijft zo op zeven doelpunten staan. Door de afwezigheid van de Standard-spits hadden de achtervolgers goede zaken kunnen doen.

Dat draaide even anders uit. De directe achtervolgers Akpala van Charleroi en Custovic van Moeskroen scoorden niet op de achtste speeldag en bleven zo steken op vijf treffers. Ook Christophe Grégoire van AA Gent wist de bal niet tussen de palen te krijgen afgelopen weekend en blijft dus op gelijke hoogte met Akpala en Custovic.

Ook Iachtchouk en Gombany, beiden van Cercle Brugge, bleven op vier staan, net als Mbokani van Standard. Mbaye Leye van Zulte Waregem wist in de wedstrijd tegen Roeselare wel te scoren en komt zo ook aan vier doelpunten.

François Sterchele blijft op drie doelpunten hangen maar er viel wel een goal te noteren van een ploegmaat van hem. Het was even wachten maar zaterdag was het zover. Wesley Sonck wist in de wedstrijd tegen Moeskroen Club Brugge na een uur op voorsprong te brengen na een pass van Ivan Leko. Het is het eerste doelpunt voor Sonck sinds hij terug in de Jupiler League actief is. [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties