Van Holsbeeck: '30% beter met Frutos'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Van Holsbeeck: '30% beter met Frutos'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat donderdag voor een belangrijke partij bij Rapid Wenen. Indien de Brusselaars zich niet weten te plaatsen is de crisis compleet. Manager Van Holsbeeck reageert op één teletekst op de voorbije dagen. 

Anderlecht ging dit weekend met 0-1 onderuit tegen Charleroi. Na de wedstrijd gingen onder andere Zitka en Hassan met elkaar, op het veld, in de clinch. Toch is er volgens manager Van Holsbeeck geen sprake van verdeeldheid binnen de spelersgroep. "We hebben intern gesproken over wat tegen Charleroi is gebeurd. De betrokken spelers moeten nu op het veld antwoorden. Van verdeeldheid in de kleedkamer is er geen sprake. Wel loopt iedereen op de toppen van de tenen."

De Argentijn Nicolas Frutos vervoegde de kern voor de trip naar Wenen. Starten kan de aanvaller nog niet, maar hij kan wel een belangrijke joker zijn. Ook Van Holsbeeck erkent het belang van de speler. "Dat Frutos er opnieuw bij is, is een groot verschil. Op training is de groep daardoor al 30% beter gaan spelen, hoe eigenaardig dat ook klinkt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties