Juhasz op verlanglijstje Lille

Juhasz op verlanglijstje Lille
Foto: © SC

LILLE – Lille OSC heeft zijn oog laten vallen op Roland Juhasz. De Franse club is op zoek naar versterking voor zijn verdedigend compartiment en de Hongaarse verdediger van RSC Anderlecht staat op hun verlanglijstje.
 
Lille staat momenteel in de Franse competitie op een teleurstellende tiende plaats en speelde al zeven keer gelijk in tien wedstrijden. De Franse ploeg heeft echter weinig verdedigers met ervaring en wil zich daarom versterken in januari, mogelijk dus met Juhasz. Een voordeel aan de Hongaar is het feit dat hij op het einde van dit seizoen transfervrij is en dat daarmee zijn transferprijs in januari niet al te hoog zal zijn, wil Anderlecht er nog wat voor vangen.
 
Juhasz streek in de zomer van 2005 neer in Anderlecht dat 1,5 miljoen euro betaalde aan MTK Boedapest. Op dat moment was de centrale verdediger Hongaars jeugdinternational, maar ondertussen heeft hij al 28 maal de kleuren van de Hongaarse nationale A-ploeg verdedigd. Dit seizoen stond Juhasz in de competitie al vier maal in de basis en kwam hij twee maal als invaller het veld in.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties