Geeraerd: 'Domme actie De Vleeschauwer'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geeraerd: 'Domme actie De Vleeschauwer'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare-trainer Dirk Geeraerd kampte na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tegen landskampioen Anderlecht met gemengde gevoelens. Enerzijds was hij trots op het geleverde spel van zijn team, anderzijds zat hij met het resultaat in zijn maag want een 2-0-voorsprong werd uiteindelijk nog een 2-2-gelijkspel.

"Ik vond het erg onverstandig van Koen De Vleeschauwer dat hij in die fase van de wedstrijd nog gaat tackelen in het strafschopgebied. Iedereen weet toch dat je daar niet moet gaan tackelen. Zeker omdat Jan Polak op dat moment niet gevaarlijk kon worden", aldus Geeraerd.

"Dat eerste doelpunt van Anderlecht komt dan ook nog uit de lucht vallen. Polak stond er helemaal vrij. Dat zou eigenlijk niet mogen. In de laatste tien minuten ontwikkelde Anderlecht wat powerplay en daar kun je eigenlijk maar weinig tegen beginnen. Anderlecht heeft nog altijd goede voetballers rondlopen", gaat de Roeselare-trainer verder in Het Nieuwsblad.

Geeraerd kon wel niet leven met het gedrag van enkele Anderlecht-spelers. Hij vond dat ze heel de tijd tegen de scheidsrechter liepen te mekkeren en dat ze daarvoor nooit werden bestraft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties