Vercauteren: 'Spijtig van late reactie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vercauteren: 'Spijtig van late reactie'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het Anderlecht van trainer Francky Vercauteren zit nog altijd in het slop. Tegen SV Roeselare diste de landskampioen een uur lang slappe kost op maar na een ultieme inhaalbeweging kon paarswit alsnog met een 2-2-gelijkspel terug naar de hoofdstad afreizen. Vercauteren vindt het vooral jammer dat zijn team zo laat begon te reageren op de 2-0-achterstand waar het na een uur tegenaan keek.

"Ik vond het spijtig dat we zo laat gereageerd hebben. Als je het einde van de wedstrijd ziet, kun je je afvragen waarom het zo lang moest duren voor we die kwaliteit konden brengen", aldus Vercauteren in de krant Het Nieuwsblad

"Of het strafschop was? Ik denk niet dat Koen De Vleeschauwer de bal raakte. Trouwens, we moeten altijd de beslissing van de scheidsrechter respecteren. Dat De Vleeschauwer naar het natte gras wijst, zegt volgens mij alles", gaat Vercauteren verder.

Vercauteren ergerde zich opnieuw aan de vragen over zijn situatie bij de landskampioen. "Het zijn steeds dezelfde vragen die ik krijg. Natuurlijk zie ik het nog zitten. Mocht ik niet meer strijdvaardig zijn, kan ik er maar beter mee ophouden. Of je nu wint of verliest, je moet leren uit je wedstrijd en de conclusies meenemen naar de volgende wedstrijd", besluit Vercauteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties