Scoort De Boeck ook tegen Mechelen?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Scoort De Boeck ook tegen Mechelen?
Foto: © SC

Glen De Boeck keert zaterdag met Cercle Brugge terug naar de club waar hij meer dan tien jaar geleden het mooie weer maakte. Uiteraard wil de groen-zwarte coach de drie punten mee richting Jan Breydel nemen. "Maar KV blijft een club die me nauw aan het hart ligt", aldus De Boeck.
 
De spelers van Cercle Brugge hebben een voetballoos weekend achter de rug. "De sfeer in de groep was zoals altijd goed en we hebben na een ontspannen week vanaf maandag weer opgebouwd naar de wedstrijd van dit weekend. Gelukkig zonder blessures", laat de ex-speler van KV Mechelen weten.
 
Vijftien jaar geleden maakte hij met KV Mechelen zijn debuut in eerste klasse tegen... Cercle Brugge. "Voor mij blijft dit een gewone wedstrijd zoals een andere. Ik kom altijd graag terug naar een club als KV Mechelen. De ploeg met zijn schitterende fans ligt mij nog altijd na aan het hart. Toen ik tegen Anderlecht kwam kijken, werd ik heel goed ontvangen. Maar zaterdag telt dat niet."
 
In zijn eerste wedstrijd in de hoogste afdeling wist De Boeck zelfs twee keer te scoren. "Toeval dat dat tegen Cercle is, maar ik kan me die eerste goal nog perfect voor de geest halen. Scoren na dertig seconden in eerste klasse. Dat kan niet iedereen zeggen hé", aldus De Boeck.
 
Volgende week ontmoet hij met Anderlecht een andere ex-club. Tegen wie zou hij punten willen pakken als hij moet kiezen? "Met de wedstrijd van Anderlecht ben ik nog niet bezig en ik wil er ook nog niet over praten. Ik concentreer me nu alleen op de wedstrijd tegen KV Mechelen." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties