Tester en blessures bij Moeskroen

Tester en blessures bij Moeskroen
Foto: © SC

MOESKROEN – Excelsior Moeskroen blijft naarstig op zoek naar vers talent. In die optiek test er bij de Henegouwse club momenteel de Paraguayaan Mendes. Er was echter ook nieuws vanuit de ziekenboeg.
 
Mendes krijgt van de technische staf van Moeskroen tot het einde van de week de tijd om zich te bewijzen. Daarna zullen Marc Brys en zijn assistent-trainers beslissen of de Paraguayaan een toegevoegde waarde heeft voor de ploeg.
 
Vanuit de ziekenboeg wordt gemeld dat Matthieu Assou-Ekotto een verrekking aan de lies heeft opgelopen en dat zijn optreden voor zaterdag tegen Dender EH daarmee in gevaar komt. Drazen Govic heeft dan weer een blessure aan de adductoren opgelopen en is enkele dagen buiten strijd. Jacobo tenslotte is deze ochtend richting Madrid vertrokken. Hij zal aan de dokter van Atlético Madrid een tweede opinie vragen in verband met zijn knieblessure.
 
Moeskroen kondigde eveneens aan dat het twee oefenwedstrijden heeft vastgelegd. Dinsdag 30 oktober om 19 uur zal het Red Star Waasland partij geven terwijl op dinsdag 6 november om 19.15 uur Francs Borains de tegenstander is. Beide wedstrijden zullen op het veld van de tegenstander worden afgewerkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties