Herman Van Holsbeeck zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Herman Van Holsbeeck zondag in Studio 1
Foto: © SC

Zondag bespreekt Frank Raes twee topmatchen: Cercle Brugge - Anderlecht en Racing Genk - Club Brugge. Zijn gasten zijn Gilles De Bilde, Koen Meulenaere en Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck.

Cercle Brugge - Anderlecht is een verrassende topper op de elfde speeldag van de Jupiler League. Onder leiding van Glen De Boeck groeide Cercle uit tot de sensatie van de competitiestart. Na tien speeldagen heeft Cercle één punt meer dan Anderlecht en het behaagt voetbalkenners en voetballiefhebbers met fris, aanvallend voetbal en 24 doelpunten. Cercle-coach Glen De Boeck neemt het op tegen zijn vroegere leermeester, Anderlecht-trainer Frank Vercauteren. Vercauteren kon afgelopen week na acht Europese thuiswedstrijden zonder zege nog eens winnen, dit keer in de UEFA-beker tegen Hapoel Tel-Aviv. Herman Van Holsbeeck, sinds januari 2004 manager van Anderlecht, zit bij Frank aan tafel.

Later op de avond staan opnieuw twee topclubs tegenover elkaar. Racing Genk ontvangt om half negen Club Brugge. De Limburgers doen het niet slecht, maar zijn op zoek naar de vorm van vorig seizoen. Volgens trainer Hugo Broos is doelpunten maken dit seizoen het grootste probleem: "Vorig jaar moesten we nog maar naar een bal kijken en we scoorden". Bij Club Brugge scoorde Wesley Sonck drie keer in de laatste drie wedstrijden. Kan Sonck dat een vierde wedstrijd op rij en scoort hij zondag tegen zijn ex-club? Studio 1 brengt een ruim verslag van deze kraker.

In de Pinanti is Pinanti Cup laten de beste honderd miniemen uit Vlaams-Brabant en Brussel hun vaardigheden zien op de Youth Football Academy van Anderlecht. Ook hier is Herman Van Holsbeeck een aandachtige toeschouwer.

Studio 1, zondag 28 oktober om 22u55.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties