Fiorentina houdt Fellaini in het oog

Fiorentina houdt Fellaini in het oog
Foto: © SC

FIRENZE – Zal Standard de Liège op het einde van het seizoen zijn goudhaantjes kunnen houden? De Europese (sub)top houdt mannen als Milan Jovanovic en Steven Dufour nauwgezet in het oog en ook Marouane Fellaini heeft buitenlandse interesse gewekt.
 
Zowel in de Italiaanse als Franse media valt dit weekend te lezen dat Fiorentina Fellaini in het oog houdt. In Italië vindt men de middenvelder één van de grootste talenten van Europa en acht men het goed mogelijk dat technisch directeur Pantaleo Corvino informatie over hem heeft ingewonnen. De buitenlandse interesse voor Fellaini is natuurlijk niet vreemd. Eerder werd zijn naam al gelinkt aan ploegen zoals Manchester United, Olympique Lyon, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur, Olympique Marseille en Chelsea.
 
Standard kan echter een hoge vraagprijs hanteren voor hun Rode Duivel. Nadat hij deze zomer zijn contract éénzijdig verbrak, tekende Fellaini immers al snel een nieuw contract bij Standard tot 30 juni 2012. De kopbalsterke middenvelder speelde tot nu toe 53 wedstrijden voor de Luikse club en wist daarin al acht maal de weg naar de netten te vinden. Tevens verdedigde hij al vier maal de eer van onze nationale ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties