Helleputte stelt hoop op Egyptenaren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Helleputte stelt hoop op Egyptenaren
Foto: © SC

Het gaat niet goed met kersvers tweedeklasser Lierse SK. Zaterdag verloren de Pallieters al voor de vierde keer dit seizoen. Dit keer was KV Kortrijk te sterk. De club staat daardoor op een zestiende plaats in het klassement en een onmiddellijke terugkeer naar de Jupiler League lijkt daardoor niet meer dan een utopie.

"Vorig seizoen zijn er zes basisspelers vertrokken. Door het transferverbod die we opgelegd hebben gekregen, hebben we die niet kunnen vervangen. Daarom moeten we nu met jonge jongens spelen. We hadden ook nooit de ambitie om hoog te eindigen", zegt Lierse-trainer Herman Helleputte tegen de redactie van Sporza.

Lierse kon dit seizoen nog maar twee keer de drie punten binnenhalen en dat op negen wedstrijden. Bovendien werd er amper acht keer gescoord. De periodekampioenschappen in tweede klasse zijn afgeschaft waardoor Lierse als vijfde zal moeten eindigen wil het meedingen voor een promotieplaats in de eindronde.

Helleputte stelt dan ook zijn hoop op de Egyptische investeerders. "Het is de enige oplossing die we nu nog hebben. Met hun geld kunnen we nieuwe spelers aantrekken", besluit Helleputte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties