Brusselmans en Schepens in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Brusselmans en Schepens in Studio 1
Foto: © SC

Frank Raes bespreekt met Herman Brusselmans en Gunther Schepens de twee zondagwedstrijden van de twaalfde speeldag: KV Mechelen - Brussels en Lokeren - Racing Genk.

Na elf speeldagen wacht nieuwkomer KV Mechelen nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Afgelopen weekend hielden de Mechelaars leider Standard verrassend op een 2-2 gelijkspel. In het Veolia-stadion van Mechelen kroop Anderlecht door het oog van de naald en raakte Club Brugge niet verder dan 1-1. FC Brussels is bij deze gewaarschuwd. In de hoofdstad is het verre van windstil. Brussels-voorzitter Vermeersch gaf zijn trainer Albert Cartier twee weken extra krediet, maar pakte zijn spelers deze week wel erg hard aan. Hij zou tegen aanvaller Zola Matumona gezegd hebben dat die in een boom moest kruipen en een tros bananen moest eten. Door deze uitspraak nam Zola Matumona ontslag bij Brussels en verbreekt de hoofdsponsor van Brussels eenzijdig het sponsorcontract. Frank Raes, Gunther Schepens en Herman Brusselmans bekijken dit duel in de staart van de Jupiler League en komen uitgebreid terug op de woelige week van FC Brussels.

Vorige speeldag verloor Genk in eigen huis van Club Brugge en zijn lepe trainer, Jacky Mathijssen. Dit weekend moeten de Limburgers op bezoek bij een trainer die misschien nog leper is: Georges Leekens van Lokeren. Studio 1 toont de samenvatting, de betwistbare fases en de mooiste acties.

In de Pinanti is Pinanti Cup trappen de tien beste miniemen van Vlaams-Brabant en Brussel pinanti's tegen Geert De Vlieger. De drie miniemen die het meeste pinanti's scoren plaatsen zich voor de grote finale en maken kans op de Pinanti is Pinanti Cup.

Studio 1, zondag 4 februari om 23u05.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties