Niet alles koek en ei bij Brussels

Niet alles koek en ei bij Brussels
Foto: © SC

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Zola Matumano en voorzitter Johan Vermeersch zich verzoend hebben met elkaar. Op sportief vlak viel er bij FC Brussels ook minder goed nieuws te noteren. Pavel Fort en Olivier Werner zijn immers beide enkele weken buiten strijd.
 
Fort liep een blessure op tijdens de wedstrijd tegen KV Mechelen van afgelopen zondag. De Tsjechische aanvaller ging dinsdag op consultatie en scanneronderzoek wees uit dat hij een distortie van de interne ligamenten aan de knie heeft opgelopen. De spits zal daarom ongeveer drie weken buiten strijd zijn. Fort kwam afgelopen zomer over van Toulouse en heeft een basisplaats bij de Brusselse ploeg. Tevens wist hij twee maal de weg naar de netten te vinden.
 
Werner werd dinsdag dan weer geoppereerd aan de meniscus waar hij al een tijdje last van had. Door deze ingreep zal de doelman vier tot zes weken niet op de voetbalvelden te zien zijn. Werner kwam afgelopen zomer over van Standard, maar kreeg als derde doelman nog geen speelkansen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties