AA Gent: 'Geen chaos of gebrek aan discipline'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
AA Gent: 'Geen chaos of gebrek aan discipline'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent heeft al betere tijden gekend. Vorig jaar boerde het erg goed en de verwachtingen waren hooggespannen nadat Trond Sollied werd aangesteld als opvolger van Georges Leekens en het seizoen begonnen werd met een klinkende 9 op 9. Ondertussen is Gent na twaalf speeldagen weggezakt naar de rechterkolom. Geruchten gaan de ronde dat er in de kleedkamer van de Buffalo's sprake is van chaos en een gebrek aan discipline.

"De spelers komen te laat op training en gsm'en in de kleedkamer", zegt de krant Het Nieuwsblad, maar assistent-trainer Chris Van Puyvelde weerlegt dat. "Wij voeren geen schrikbewind en geven onze spelers een zekere vrijheid. Dat betekent evenwel niet dat ze zich alles kunnen veroorloven. Als ze zich misdragen, weten wij dat maar momenteel is daar geen sprake van. Ze zijn op en top prof en dat is ook zo op training", aldus de waaslander.

Dit weekend speelt AA Gent thuis tegen KV Mechelen. Voorzitter Ivan De Witte heeft de spelersgroep en technische staf ondertussen gewaarschuwd. "Tegen KV Mechelen wil ik mijn ploeg zien vechten en winnen. De rest is niet belangrijk", weet de Gent-preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties