Devroe: 'We zitten in een luxepositie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'We zitten in een luxepositie'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Anderhalve maand geleden eiste Luc Devroe, de sportmanager van Club Brugge, een 9 op 9 na het gelijkspel op Charleroi. Die 9 op 9 is ondertussen al een 18 op 18 geworden. "Twee keer 9 op 9 dus. En geen twee zonder drie, hé", lacht Devroe in de krant Gazet van Antwerpen.

"Er wordt de laatste tijd altijd maar gezegd dat we slecht voetbal spelen en dat het nergens op lijkt. Wel, vorige week ben ik naar Rennes (de vierde in Frankrijk) geweest om hun wedstrijd in de UEFA-beker te bekijken tegen Brann Bergen. Ik mag zeggen dat ons spelpeil tegen Genk en Cercle Brugge dat niveau oversteeg. We zitten nu in een luxepositie", aldus een geprikkelde Devroe.

"Met Standard en Anderlecht hoeven wij niet bezig te zijn. Club Brugge moet op dit ogenblik alleen maar naar zichzelf kijken", besluit Devroe. Door twee wedstrijden van de Rode Duivels en het bekervoetbal, ligt de competitie nu twee weken stil. Pas eind november wordt er weer gevoetbald met de wedstrijd tussen Club en AA Gent en de competitietopper tussen Anderlecht en Standard. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties