Grant tevreden met prestatie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Grant tevreden met prestatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea won woensdag op het veld van Rosenborg met 0-4. Hierdoor plaatsen de Engelsen zich al zeker voor de volgende ronde. Na afloop toonde manager Avram Grant zich zeer tevreden over het geleverde spel.

Avram Grant haalde eerst de loftrompet boven voor Didier Drogba. De Ivoriaan, die binnenkort naar de Afrika Cup vertrekt, nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. "Veel ploegen hebben problemen met Didier. Het is een fantastische spits. Zelfs al winnen we zonder hem, dan nog missen we hem en willen we hem er graag bij. Binnenkort moet ik vier schitterende spelers een tijdje missen. Ook Essien, Mikel en Kalou trekken immers naar de Afrika Cup. Maar we moeten erdoor, het is niet anders."

Ook de rest van de ploeg werd in de hulde betrokken. "We speelden sterk en scoorden vier keer. We creëerden veel kansen, maar wat het belangrijkste is vanavond is de kwalificatie. We willen positief, aanvallend voetbal spelen en ik ben tevreden met onze progressie. Chelsea heeft nog nooit de finale gehaald en dat is dit seizoen het hoofddoel, want we willen een grote club zijn!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties