Wörns valt uit tegen Stuttgart

Wörns valt uit tegen Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De hoop van Christian Wörns op een comeback in het team van Borussia Dortmund was tevergeefs. De mandekker die onlangs naar de bank verwezen werd, zal er niet bij zijn in de wedstrijd tegen VfB Stuttgart.

Wörns klaagt over spierpijn in de kuit. De voormalige international rook nochtans zijn kans na de schorsing van Markus Brzenska. Zijn laatste optreden dateert van de negende speeldag tegen Bochum. "Het ziet er niet goed uit. Zijn speelkansen zijn zo goed als nihil", zegt trainer Thomas Doll.
 
Waarschijnlijk zal Martin Amedick de verdediging versterken. "Hij heeft geëist om te spelen. Nu moet hij zich maar bewijzen", aldus Doll. Amedick mag zich daardoor voor het eerst dit seizoen op zijn favoriete positie van mandekker uitleven. Vorige speeldag in Nürnberg werd hij noodgedwongen als flankverdediger uitgespeeld.
 
Doll heeft er een goed oog in dat zijn ploeg, die al vijf wedstrijden zonder zege is, de negatieve spiraal kan doorbreken. "We waren dinsdag voor het eerst op een aandeelhoudersvergadering van BVB. Daar zie je pas wat voor een grote vereniging we zijn. Ik hoop dat dit bij veel spelers de ogen geopend heeft", besluit Doll.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties