Berchem ontslaat coach Serneels

De Nijs Michael
| 0 reacties
Berchem ontslaat coach Serneels
Foto: © SC

Vierdeklasser Berchem Sport heeft dinsdagavond trainer Ives Serneels ontslagen. Dit op basis van de slechte resultaten in de competitie, de Rooiploeg behaalde slechts 9 punten van de te behalen 36.

De trainer moet daarmee boeten voor de slechte prestaties van zijn team. Berchem begon met ambities aan het seizoen en vecht momenteel tegen de degradatie, de ploeg verloor afgelopen weekend een degradatietopper van Overijse. Toch benadrukt de club dat beiden in de beste verstandhouding uit elkaar gaan.

Berchem en Overijse staan nu op een gedeelde voorlaatste plaats. Serneels was aan zijn eerste seizoen bezig bij de vierdeklaser, hij begon zijn trainerscarrière bij tweedeklasser Dessel Sport. Serneels was toen amper 31 jaar, meteen de jongste trainer in de tweede afdeling. Tijdens zijn spelerscarrière kwam Serneels onder andere uit voor Lierse, Westerlo, Denderleeuw en Dessel Sport.

De trainingen bij Berchem zullen voorlopig gegeven worden door hulptrainer Willy Wouters, T3 Staf Baudewijn en keeperstrainer Bob Peeters. De club laat weten dat er geen overhaaste beslissingen zullen genomen worden in de zoektocht naar een vervanger voor Serneels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties