Cercle scoort ook op tv

Cercle scoort ook op tv
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Het gaat Cercle Brugge dit seizoen enorm voor de wind. De sportieve gang van zaken levert de groen-zwarten geen windeieren op.

Cercle Brugge bekleedt na veertien speeldagen verdiend de derde plaats. Dit heeft zo zijn positieve gevolgen voor de vereniging. De aanhang groeit, de waarde van de spelers stijgt en de sponsoring brengt meer op. Ook de tv-zenders laten Cercle niet links liggen. Ruim een half miljoen kijkers waren getuige van de sensationele bekerwedstrijd op KV Mechelen die door Sporza rechtstreeks werd uitgezonden. Ook de abonnees van betaalzender Belgacom-tv mogen de komende weken nog meer verwachten.
 
Niet alleen de volgende thuismatch van Cercle tegen Charleroi op zondag 23 december om 18u00 wordt uitgezonden, ook de drie daaropvolgende thuiswedstrijden komen op tv: voor de beker tegen stadsgenoot Club (op Canvas) én voor de competitie tegen Genk en Standard (Belgacom). Daarbovenop kunnen de abonnees van Belgacom-tv ook nog eens de wedstrijd op Zulte Waregem van vrijdag 25 januari om 20u30 bekijken.
 
De extra media-aandacht zorgt wel voor de nodige aanpassingen in de kalender van de supporters en sponsors. Enkele thuismatchen verhuizen van zaterdagavond naar zondag. Alvast te noteren zijn Cercle-Club op maandag 14 januari om 20u45, Cercle-Genk op zondag 20 januari om 20u30 en Cercle-Standard op zondag 3 februari eveneens om 20u30.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties