Ramos: 'We verdienden het punt'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ramos: 'We verdienden het punt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham pakte op het veld van Anderlecht één punt en verzekerde zich zo van de volgende volgende ronde in de UEFA-Cup. Tottenham-coach Juande Ramos was tevreden met de kwalificatie.

Juande Ramos kon leven met het puntje en de kwalificatie voor de volgende ronde van de UEFA-beker. "Toch ben ik er van overtuigd dat deze ploeg nog veel vooruitgang zal moeten boeken wil het de beker winnen", aldus de Spanjaard die de voorbije twee seizoenen FC Sevilla naar de UEFA-Cup loodste.

Ramos was niet echt onder de indruk van Anderlecht. "Het puntje was verdiend voor ons. Anderlecht speelde vrij sterk en ging voluit voor de drie punten, maar eigenlijk kwamen ze onverdiend op voorsprong. Ik vond het dan ook volkomen terecht dat we terug op gelijke hoogte kwamen. Ik vond bij ons Didier Zokora een goede wedstrijd spelen. Nicolas Frutos is toch één van de steunpilaren van Anderlecht en hij kwam amper in het stuk voor", aldus Ramos in Het Nieuwsblad. De Spanjaard was nadien verbaasd toen hem verteld werd dat Zokora ooit nog in België bij RC Genk speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties