Tottenham reageert op gooien projectielen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Tottenham reageert op gooien projectielen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de match Anderlecht-Tottenham gooiden thuissupporters projectielen op het veld. De spelers van Tottenham reageerden op BBC.

Tijdens de wedstrijd tussen Anderlecht en Tottenham werd Didier Zokora, ex-Genk, geraakt met een projectiel. Trainer Ramos, assistent Poyet, slachtoffer Zokora en verdediger Dawson reageerden op de BBC. 

Ramos: "Dit is slecht voor het voetbal. Ik heb niet exact gezien wat er gebeurde. We moeten fair zijn. Je kan geen projectielen op het veld gooien, want iemand kan hierdoor ernstig gewond raken."

Poyet: "Ik denk dat het niet goed is voor Anderlecht. Ze kunnen er echter weinig aan doen, er zijn altijd van die mensen. De spelers bleven kalm, maar ze weten hoe gevaarlijk dat soort situaties kunnen zijn."

Zokora: "Ik speelde vier jaar in België en ze haten me!"

Dawson: "Ik en Chimbonda gingen een duel aan met een speler van Anderlecht toen er enkele dingen naar ons werden gegooid. Gelukkig werden we niet geraakt. Didier moest eraf, maar ik weet niet door wat hij werd geraakt. Ik zag wel muntstukken rondvliegen. Geblesseerd raken hoort bij het voetbal, maar je verwacht zo'n dingen niet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties